Fråga Michaela


CURAs Stressterapeut Michaela Murray svarar på dina frågor

CURAs Stressterapeut


Man brukar säga att alla goda ting är tre, och det stämmer mycket bra. När jag för 15 år sedan började förstå det holistiska perspektivet föll många bitar på plats, det är lika viktigt att ta hand om kroppen som att må bra på insidan.

Kost, motion och sömn är de tre hörnstenarna för att må bra, och med den insikten gjorde jag slag i saken och utbildade mig till avspänning- och Stressterapeut.

2012 fick jag möjligheten att som i egenskap av stressterapeut vara med i uppstarten av det som idag heter Papilly, som då hette Stressklubben. Papilly erbjuder evidens- och forskningsbaserade helhetslösningar mot stress både till företag och privatpersoner, läs mer på www.papilly.com.

Stressklubben hade ett forum där medlemmarna kunde ställa frågor till mig och även interagera med varandra. Stressklubben hade även en sida på Facebook som jag hade hand om där vi hade olika aktiviteter, vi bjöd t.ex. in experter för olika områden inom stress där våra medlemmar kunde coacha direkt med experten och få svar. Det var mycket uppskattat.

Jag arbetade med Stressklubben/Papilly fram till 2015 och fick se hur bolaget gick från puppa till en fjäril, och det är jag väldigt stolt över.

2014 fick jag än en gång möjligheten att i egenskap av stressterapeut gå in ett projekt med ett kosttillskott som hjälper mot stress och kom då i kontakt med den fantastiska aminosyran L-Theanin. Två år arbetade jag med det kosttillskottet och det var en mycket lärorik period och då väcktes tanken på att ta fram ett eget kosttillskott, och 1 år senare hade jag startat Calmelin, www.calmelin.se.

L-Theanin har fler fina egenskaper än att bara dämpa stress, den ökar koncentrationen och skärpan, den kan hjälpa mot oro och ångest, bättre sömn med mera. Jag brukar kalla L-Theanin för naturens eget Kinder-ägg.

Jag kommer finnas tillgänglig som en av experterna på CURA och svara på frågor som rör stress och sömn.

Image

Ställ dina frågor till mig!

Jag svarar gärna på dina frågor om stress, sömnproblem och tyngdtäcken.

Maila mig!

Calmelin kosttillskott - för mindre stress & ökat fokus


Ju högre frekvens på alfa-vågorna i hjärnan, desto större känsla av bland annat välbehag, inre lugn och ökad skärpa. Det är magin med Calmelin!

LÄS MER OM CALMELIN KOSTTILLSKOTT