"Bästa sömnen på 60 år!"

Gerd Reinholdsson, Alnö

johannaNöjda kunder

Gerd Reinholdsson, 74 år från Alnö, kom i kontakt med tyngdtäcket från CURA® för ett halvår sedan:
– Jag har haft sömnproblem så länge jag kan minnas, berättar hon.

I tonåren var besvären så stora att det påverkade mitt allmänna mående. Jag försökte hitta olika sätt att sova bättre. På den tiden fanns det inte så mycket att göra, det var bara att bita ihop. Besvären blev inte bättre med åren heller, snarare tvärtom, minns Gerd Reinholdsson och tillägger:
– Till slut lärde jag mig att leva med problemet, jag hade inget val. Livet med tillhörande åtaganden i form av arbete, barn och hem måste ju bara fungera, förklarar Gerd.

Blev tipsad av grannen
– Genom en granne fick jag höra talas om CURA-täcket. Jag trodde att man endast kunde få tillgång till tyngdtäcken genom sjukvården där de ju används som hjälpmedel, men jag trodde aldrig att jag skulle ha förmånen att få prova ett själv, minns Gerd.
Men så blev det, då min granne Ingrid plötsligt en dag frågade: ”Du som har såna sömnproblem vill kanske testa mitt CURA-täcke”. Ett erbjudande som jag givetvis direkt tackade ja till.

Effekt redan första natten
– Redan första minuterna när jag gick till sängs upplevde jag ett stort lugn i kroppen. Det tog inte lång stund innan jag somnade och döm om min förvåning när jag vaknade på morgonen och kunde konstatera att jag sovit ostört i nästan åtta timmar.
Ingen oro i kroppen och inga ofrivilliga uppvaknanden.
Oj vilken bra produkt! Även mina barn som båda är i 40-årsåldern och dessvärre ärvt mammas sömnstörningar, är stormförtjusta i täcket.

Bästa sömnen på 60 år
– Ja, sällan eller aldrig trodde jag att jag skulle uppleva en produkt som så totalt förändrat mitt liv så positivt. Tänk själv, åtta timmar hälsa varje natt. En ynnest som jag inte upplevt på sextio år. Helt fantastiskt.