Välkommen till CURA® of Sweden!

Image

CURA of Sweden är ett företag med mångårig erfarenhet inom hälsobranschen. Vi erbjuder produkter och tjänster inom sömn och hälsa. Vi säljer och levererar tyngdtäcken, CURA Pearl och CURA Cozy. Eftersom vi är ett företag under ständig expansion söker vi ständigt förbättringar och är mycket lyhörda för våra kunder och samarbetspartners. CURA of Swedens huvudkontor ligger i Norrland, med lokalkontor placerat i Sundsvall. Vi består av ett engagerat och kompetent team med höga ambitioner. Vår erfarna personal kan på bästa sätt bemöta kunderna, förstå deras situation och ge goda råd för varje individ.

Målsättning

För oss är kunden viktigast! Vårt mål är att erbjuda alla som vill förbättra sin sömn tyngdtäcken till ett konsumentvänligt pris oavsett grundorsaken till problematiken. Dessutom skall våra kunder känna att de produkter vi levererar garanterat är av högsta kvalitet, uppfyller önskad effekt, användarvänlighet samt att de får snabb leverans och god service.

Sömn

Det är inte dagens stress som får oss att sova dåligt, det är morgondagen som stressar oss. En av tre svenskar sover dåligt och över 1 miljon medicinerar för sina besvär. Nu kan CURA presentera ett enkelt alternativ till medicin så att du kan sova bättre helt naturligt! Tyngdtäcken har använts inom svensk hälso och sjukvård i över 12 års tid. Nu kan vi äntligen erbjuda tyngdtäcken till högsta kvalitet till ett konsumentvänligt pris. Dålig sömn ger oss bland annat problem med minnet, koncentration, humöret och ett nedsatt immunförsvar som gör att vi lättare blir sjuka. Senaste forskningen visar också att vi riskerar att drabbas av sjukdomar som diabetes typ 2, fetma, depression, demens och stroke.

Estetik

CURAs tyngdtäcken har en attraktiv och funktionell design som gör att produkten kan användas i olika miljöer som hem, skolor, medicinska mottagningar. Tyngdtäcket passar alla, gammal som ung. Produkten är utvecklad så att den trots sin tyngd ska vara så smidig som möjligt att ta med på semestern, affärsresan och till fritidshuset. Funktion för alla användare CURAs tyngdtäcke är utvecklad för att ge bästa möjliga känsla av tyngd och omslutning och därmed effekten av lugn, avslappning och minskad stress. Tyngdtäcket passar alla!

Flexibilitet

Tyngdtäcket kan användas i många olika situationer både dag- och nattetid. Det fungerar lika bra i soffan vid vila/återhämtning som i stolen för att förbättra koncentrationen vid aktivitet samt i sängen när du ska sova. Användningsområdena är många och det är bara kreativiteten som sätter stopp.

Kvalitet

CURAs tyngdtäcken håller hög kvalitet både i funktion, estetik och utförande. Våra produkter är registrerade hos Läkemedelsverket som ett godkänt medicinteknisk hjälpmedel. Våra tyngdtäcken är både miljö- och kvalitetscertifierade. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 kvalitet standard. Produkterna är CE-märkta.
Image

Tyngdtäcket från CURA kan förbättra din sömnkvalitet!


Lider du av sömnproblem? Du är inte ensam! Över tre miljoner svenskar lider av sömnproblem och över en miljon medicinerar mot sina besvär. Nu kan du öka din sömnkvalitet betydligt, helt naturligt, med det registrerade medicintekniska hjälpmedlet från CURA. Tyngdtäcket har kommit för att stanna!


Köp ditt tyngdtäcke redan idag!