CURA OUTLET


Utvalda kvalitetsprodukter till lågt pris
Utgående produkter

CURA Pearl
- utgående sortiment

Fr. 848 kr


KÖP
50%  • 150 x 200 cm
  • Handtvätt
  • Yttertyg: 100 % bomull
  • Fyllning: Glaspärlor och polyester-vaddering
  • Färger: Vit, marinblå, mörkgrå, ljusgrå & sand

Varför CURA Outlet!

Vi har ett begränsat lager med tyngdtäcken av CURA Pearl och CURA Cozy som är ett utgående sortiment. Dessa täcken har givetvis genomgått samma kvalitetskrav som alla våra andra täcken.

Alla täcken i Outlet-sortimentet är också hos Läkemedelsverket registrerade som medicintekniska hjälpmedel, liksom att dessa täcken genomgått och innehar samma certifieringar som våra övriga täcken.

De primära skillnaderna mellan Outlet-sortimentet och övrigt sortiment utgörs av att Outlet-sortimentet innehåller udda färgval och skiljer sig i vad avser tvättråden (Outlet-täcket bör tvättas för hand.)

Nedan kan du se vilka skillnader som gäller för Outlet-sortimentet vs ordinarie sortiment:

Image
 

Vilket tyngdtäcke passar dig?


Vilket täcke du trivs bäst med beror på dig som individ. Om du är en normalvarm eller varm person rekommenderar vi vårt bästsäljande tyngdtäcke CURA Pearl. Pearl är ett svalt och följsamt tyngdtäcke som nästan alla våra kunder tycker väldigt mycket om. Om du är mycket frusen av dig är ett varmare Cozy-täcke mer för dig.

Skillnaden i temperatur beror på fyllningen, som i Pearl består av glaspärlor och i Cozy tvinnade polyestertrådar. Glaspärlorna släpper ut mer värme än polyestertrådarna vilket skapar en svalkande effekt.

Alla våra tyngdtäcken ger samma effekt på din kropp, d.v.s. Deep Pressure Stimulation (DPS). Denna process stimulerar djupt liggande hudreceptorer, vilket får kroppen att frisätta må bra-hormoner som verkar ångestdämpande, avslappnande och får oss att komma till ro snabbare. Resultatet blir kortare insomningstid, färre nattliga uppvaknanden och bättre sömnkvalité.

Användning & skötsel

Vi rekommenderar att du väljer ett täcke som motsvarar ca. 10-15% av din kroppsvikt.
Om du väger 80 kg väljer du alltså ett täcke på ca. 7-9 kg.

Observera att detta endast är en rekommendation. En del trivs med tyngre täcken. Om du lider av mycket svåra sömnproblem och/eller ångest kan du behöva ett betydligt tyngre täcke än rekommenderat.


Betala med Klarna

CURA of Sweden kan erbjuda betalningsalternativ som Klarna har att erbjuda, d.v.s. enkel och trygg kortbetalning, faktura, konto och delbetalning. 


Betala med Swish

- ett enkelt, snabbt och säkert sätt att överföra pengar.

Snabb, kostnadsfri leverans

För produkter i lager gäller leveranstid om 2-5 arbetsdagar.
För våra tyngdtäcken gäller fri frakt.