Image

Sov bättre, tryggare och lugnare med ett tyngdtäcke!

BESTÄLL CURA-TÄCKET NU!

CURA-täcket kan köpas hos någon av våra återförsäljare eller beställas här på vår hemsida.

Kundtjänst/Order:
010-10 100 24

Vad är ett tyngdtäcke och vad kan det göra för din hälsa?


Ett tyngdtäcke är precis vad namnet avslöjar, ett täcke med extra tyngd. Tyngdtäcken har framgångsrikt använts inom svensk sjukvård i över 12 års tid för att ge lugn och trygghet till patienter med t.ex. ADHD och ångest.
Läs mer om CURA-täcket här.

Nu har du som konsument äntligen möjlighet att ta del av alla de fördelar ett tyngdtäcke kan föra med sig! 

CURA-täcket ger en härlig tyngd mot kroppen vilket i sin tur frisätter kroppsegna hormon som skänker lugn och trygghet. Du känner dig avslappnad, somnar fortare och vaknar piggare. Många användare vittnar även om längre tid i djupsömn, minskade problem med snarkning, etc.
Läs gärna vad våra kunder säger här.

Vi vet alla att sömnen är A och O för att må bra och orka med vardagen. Dålig sömn och sömnproblem är ett stort hot mot folkhälsan och orsakar allt från stress och utmattningssyndrom till hjärtinfarkt.
Läs mer om varför din sömn är så viktig!

Förbättra din sömnkvalitet och hälsa redan idag. Beställ ditt eget CURA-täcke.


LÄS MER OM TYNGDTÄCKEN
KÖP NU

CURAs expertpanel


CURA® of Sweden har en långsiktig ambition att bidra till en bättre folkhälsa genom att förbättra sömnkvaliteten för alla som så önskar.

I det arbetet är vi stolta över att ha knutit till oss en rad mycket namnkunniga och seriösa auktoriteter till vår expertpanel.


LÄS MER OM VÅRA EXPERTER
Image

Använd gärna hashtag #MyCura för att dela med dig av dina Instagram-bilder när du använder tyngdtäcket från CURA of Sweden. Tillsammans gör vi en insats för folkhälsan genom att sprida budskapet om vikten av god sömn!


FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

CURA på instagram

Something is wrong.
Instagram token error.