Sweden (Svenska)
Alltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med KlarnaAlltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med KlarnaAlltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med Klarna

Start /

Våra Tyngdfiltar

Våra tyngdfiltar

Många av våra kunder har länge efterfrågat en filtversion av våra tyngdtäcken, designad för vardagsrummet. Och när man tänker på det verkar det rimligt. Varför skulle man inte vilja ha de avslappnande effekterna tidigare på kvällen, när man ligger i soffan?

Våra tyngdfiltar har samma terapeutiska effekter (samt certifieringar) som våra tyngdtäcken, d.v.s. tyngd som ger en omfamnande och trygg känsla och som kan bidra till att du snabbare kommer ner i varv, sover bättre och vaknar piggare.

CURA® Minky

Nyhet 2020! CURA® Minky ger samma terapeutiska effekter som ett tyngdtäcke, d.v.s. ökad avslappning och minskad stress, ångest och oro. Minky finns i tre färger (grå, blå och röd) och väger 6 kilo. Filten är fylld med våra hygieniska glaspärlor och har ett yttertyg av underbart mjukt minkytyg.

Ta myset till en ny nivå med hela familjens nya favoritfilt, perfekt att bädda ner sig under i soffan efter en lång dag.

  • Vikt: 6 kg.
  • Färger: Blå, röd och grå.
  • Yttertyg: Polyester.
  • Fyllning: Glaspärlor och polyestervaddering.
  • Tvättråd: Maskintvätt 40 grader. Plantorkas.

Fler filtar på ingående...

Till hösten 2020 kommer CURA® of Sweden att lansera ytterligare tyngdfiltar i högkvalitetsmaterial. Håll utkik!

Följ vårt nyhetsbrev

Prenumerera och få 15% rabatt!

CURA of Sweden

CURA of Sweden AB

Gärdevägen 11,

Gärde industriområde

856 50 Sundsvall

info@curaofsweden.com

Telefon (växel): 010 - 10 100 24

Öppettider: Mån-Fre 9-16 (Lunchstängt 12-13)

Klarna
Mastercard
Visa
Trygg E-handel
Trustpilot