Sweden (Svenska)
Alltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med KlarnaAlltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med KlarnaAlltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med Klarna

Start /

Börje Salming

Börje Salming

- Jag trodde aldrig att ett täcke kunde göra så stor skillnad!

"Jag är normalt restriktiv med reklamuppdrag men efter att jag själv har använt täcket i drygt två månader tvekade jag inte. Tvärtom, det känns viktigt för mig att ställa upp för en produkt som jag vet fungerar för mig och som förhoppningsvis också kan bidra till att hjälpa många andra människor som har problem med dålig sömn, stress, oro och liknande. 

När jag hör mig själv berätta om mina upplevelser av CURA-täcket inser jag att det nästan låter för bra för att vara sant. På förhand hade jag själv haft svårt att tro på någon som var såhär positivt inställd. Ärligt talat trodde jag aldrig att ett täcke kunde göra så stor skillnad! 

Jag kan såklart inte säga att CURA-täcket kommer att fungera för alla. Så är det ju med vilken produkt som helst. Men jag kan säga att sömnen är otroligt viktig för att bibehålla god hälsa. Jag kan också säga att CURA-täcket är ett biverkningsfritt hjälpmedel som de flesta användare upplever har en god effekt på sömnen. Dessutom är det ett högkvalitativt och skönt täcke. 

Om man bryr sig om sin sömnkvalité, eller bara vill byta upp sig till ett skönare täcke, så är CURA-täcket mitt bästa tips!"

Följ vårt nyhetsbrev

Prenumerera och få 20% rabatt!

CURA of Sweden

CURA of Sweden AB

Gärdevägen 11,

Gärde industriområde

856 50 Sundsvall

info@curaofsweden.com

Telefon (växel): 010 - 10 100 24

Öppettider: Mån-Fre 9-16 (Lunchstängt 12-13)

Klarna
Mastercard
Visa
Trygg E-handel
Trustpilot