Sweden (Svenska)
Alltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med KlarnaAlltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med KlarnaAlltid fri frakt och gratis hemleverans över 500 krDela upp din betalning med Klarna

Start /

Emma Igelström

Emma Igelström

"CURA-täcket blev min räddning!"

För ett år sedan drabbades Emma Igelström, flerfaldig världsmästare i simning, av en tumör i livmodern. När oron gav henne sömnproblem blev CURA-täcket räddningen. Nu har Emma blivit ambassadör för CURA för att sprida sina erfarenheter vidare till andra människor. 

Det visade sig att tumören var godartad och gick att operera bort, men då hade Emma redan kommit in i ett dåligt sömnmönster och kände sig väldigt stressad över att hon inte kunde sova. 

- Eftersom jag har ett väldigt aktivt liv påverkar det mig mycket om jag inte får den sömn jag behöver. Jag har aldrig varit intresserad av att ta någon medicin för att sova bättre, utan jag har tänkt att det måste finnas något annat. När jag hörde talas om CURA-täcket bestämde jag mig för att prova och det blev min räddning. Tidigare hade jag vaknat mitt i natten och haft svårt att somna om, men nu sover jag hela nätterna och tar till och med täcket med mig när jag reser, berättar Emma. 

Följ vårt nyhetsbrev

Prenumerera och få 15% rabatt!

CURA of Sweden

CURA of Sweden AB

Gärdevägen 11,

Gärde industriområde

856 50 Sundsvall

info@curaofsweden.com

Telefon (växel): 010 - 10 100 24

Öppettider: Mån-Fre 9-16 (Lunchstängt 12-13)

Klarna
Mastercard
Visa
Trygg E-handel
Trustpilot